Walstraat 13 - 6629 AD Appeltern

Mobiel: 06-48372041

info@bedandbreakfastappeltern.nl

Bekijk de website van de Theetuin Appeltern

Tuinen van Appeltern-arrangement

 

Kom eindeloos tuininspiratie opdoen in Appeltern Adventure Gardens, Europees grootste tuininspiratiepark. Niet alleen biedt het park interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, in Appeltern heb je vooral een gezellig dagje uit.

In het park vind je meer dan 200 voorbeeldtuinen op 22 hectare, allemaal met een eigen stijl en uitstraling. Elke tuin heeft een eigen link met de website, waar je na kunt lezen welke elementen als bestrating, beplanting en bebouwing er in de tuin te vinden zijn. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven in Appeltern. Zo worden er elke maand verschillende evenementen, workshops en cursussen georganiseerd en kun je zelfs persoonlijk schetsadvies krijgen over de tuin.

 

Kom tot rust in het groen en laat de kinderen op Adventure Island al spelend de natuur ontdekken. Op hun ontdekkingstocht vinden ze boomhutten, een giga luchtkussen, een enorme natuurlijke speeltuin en een bamboedoolhof. Trap een balletje op de Kick & Golf voetgolfbaan of ga op zoek naar de schat in het maisdoolhof. In het entreegebouw vind je de interactieve expositie ‘Alle kleine beestjes helpen’ over biodiversiteit.

 

Je kunt een bezoekje brengen aan de cadeauwinkel, de plantenmarkt of neem een lekker kopje koffie met vers appelgebak in één van onze horecagelegenheden of op het terras. Je kunt ook een high tea boeken of een heerlijk gevulde picknickmand die je kunt oppeuzelen in de tuin van jouw dromen! Kortom, een dagje genieten met het hele gezin, midden in de natuur.

Alvast een voorproefje op je bezoek? De beleving begint op www.appeltern.nl. Daar vind je ook de kalender met alle activiteiten.

 

2x overnachtingen, 2x ontbijt, 2 dagen entree,  1x koffie/thee met taart, 1x picknickmand

Kosten €147,50 per persoon (o.b.v. tweepersoonskamer, te boeken van zondag t/m donderdag)

 

Tuin- en Fiets-arrangement

 

Een bezoek aan Appeltern Adventure Gardens combineren met een heerlijk dagje fietsen in het land  van Maas en Waal!

 

2x overnachtingen, 2x ontbijt, 1 dag entree, 1x lunch Adventure Gardens, 1 dag fietshuur, 1x koffie/thee met taart in Theetuin Appeltern

Kosten €147,50 per persoon (o.b.v. tweepersoonskamer., te boeken van zondag t/m donderdag) 

 
[[shorturl]]