Walstraat 13 - 6629 AD Appeltern

Mobiel: 06-48372041

info@bedandbreakfastappeltern.nl

Bekijk de website van de Theetuin Appeltern

Rita en herman segers hsegers@onsbrabantnet.nl 02-08-2012
Beste marscha,
Net thuis van een paar dagen genieten in appeltern, van appeltern en de omgeving en genieten mede dankzij jouw gastvrijheid en persoonlijke aandacht. De wil is er bij ons om terug te komen want het was super.
Groeten rita en herman uit beek en donk
Ingrid Vervoorn. ingriddeenen@home.nl 18-07-2012
17 juli om 15.00 uur aangekomen de gastvrijheid was top.We werden vriendelijk ontvangen met koffie.Daarna werden we naar de kamer gebracht.Prachtige kamer en heerlijke bedden.In de avond nog lekker buiten gezeten en van de dieren genoten die daar rond lopen.In de ochtend ontbijt dit was heel goed verzorg menige hotel kunnen hier nog een voorbeeld aan nemen.Het was gezellig om met de andere gasten te eten.Dus wie dit leest maakt er een keer gebruik van.Wij waren heel te vrede. Groetjes Ingrid en wout uit Bergen op Zoom.
CORRIE HAGEN knuk@hetnet.nl 02-07-2012
30/6 aan gekomen met 8 zussen een zus had feest, ze vond het erg dat ze niet mee kon, weer hartelijk ontvangen, met koffie, gewoon thuis komen daar!!
de kamers verdeeld, alles weer lekker fris, heerlijk in de tuin gezeten. de andere dag ontbijt, eitje er bij, helemaal tip top, weer voor volgend jaar daar besproken 5 de keer, waar kun je met 10 meiden lekker kletsen en lachen, tot in de kleine uurtjes, het is een vantasties huis en tuin, en fijne mensen, groetjes daar van Corrie Hagen, en ook van mijn zussen, tot volgend jaar laatste weekend van Juni:)
Ida en Peter Blom 14-03-2012
Dit jaar hadden we voor ons jaarlijks Brussenuitje gekozen voor Bed en Breakfast Appeltern. Wij verbleven met 10 personen, en daarmee waren ook alle kamers bezet, van vrijdag 9 mrt tot zondag 11 mrt. Bij aankomst werden we hartelijk welkom geheten door Marsha. Het uitgebreide boerenontbijt 's morgens was uitstekend verzorgd. de kamers zijn sfeervol ingericht en de bedden zijn goed.
Wij kijken terug op een gezellig weekend. Nogmaals bedankt.

de Brussen Blom
Liara liarara24@gmail.com http://chickenpox.yolasite.com 06-03-2012
Einfach klasse! Wir kommen bald wieder!
Kees 26-10-2014
testen
21-26 van de 26
 
 
[[shorturl]]